divendres, 2 de gener del 2015

Animals en stock

I aquí teniu ocells i altres animals que tenim a la botiga en fotos.


Agapornis rosicollie, fischeri, personatus i nigrigenis de diverses mutacions (altres espècies i papilleros per encàrrec i segons disponibilitat)



Carolines (també papilleres i de diferents mutacions per encàrrec i segons disponibilitat)


El yaco o lloro gris africà (els portem papilleros per encàrrec, l'exemplar de la botiga no està en venda)



Els periquitos:



Alguns dels canaris que tenim



Diamants de Gould



Diamants mandarins i Isabel·les




Periquitos de rabadilla vermella


Pardalets de Java


 Xinxilles. En tenim de gris estàndard, mosaic, beix, negres i blanques (consultar disponibilitat de colors). Totes són molt manses i simpàtiques!








Hàmsters russos 

                               



També podem portar altres animals per encàrrec, com ara fures, hàmsters comuns, conills, jerbos, conills porquins o cobaies, altres ocells, etc.

TOTS ELS ANIMALS QUE TENIM SÓN LEGALS I CRIATS EN CAPTIVITAT

NO ALLIBEREU AQUESTS ANIMALS, JA QUE PODRIEN MORIR PER NO ESTAR ADAPTATS AL CLIMA I, EN NO SER AUTÒCTONS, PODRIEN PERJUDICAR LA FAUNA AUTÒCTONA

2 comentaris:

  1. Hola, teniu una animals molt macos!
    Però he vist les xinxilles, que no les coneixia, però trobo que són molt maques. Quant espai es necessita per tenir-ne? quin caràcter tenen?
    Gràcies! Algun dia les vindré a veure!

    ResponElimina
  2. Necessiten una gàbia una mica gran, més o menys de 80cm d'alçada per 80cm d'amplada, tot i que sempre estaran millor com més espai tinguin. Normalment el que fa la gent és deixar-les sortir una estona cada dia per una habitació, aixì sí, vigilant que no roseguin res (cables, mobles, etc).
    Les xinxilles no són gens agressives si les tractes suaument i sense brusquedats. Són molt curioses, els agrada investigar-ho tot i sempre s'acosten a veure qui ets. Pe què t'agafin confiança va bé donar-li amb la mà algun cacauet, pipa o complement especial per xinxilles, i deixar que s'acostin elles. Són molt simpàtiques i, sobretot, molt suaus! Quan les toquis veuràs com t'encantaran!

    ResponElimina