dilluns, 7 d’agost del 2017

Nous "SNACKS" PER ROSEGADORS

Ja tenim la nova gamma de "premis" per rosegadors FRIANDISE GOURMANDE, de HamiForm. Es tracta d'snacks saludables a base de diferents plantes assecades i sense colorants, conservants, sucres o altres ingredients que no ens interessen perquè gaudeixin d'una bona salut.

N'hi ha de 3 VARIETATS: barreja d'herbes (pixallits, xicòria, plantatge, camamilla, ortriga, entre altres), fulles i flors de pixallit (o dent de lleó) i fulles de cassis amb bastonets de pomera.

El de barreja d'herbes els ajudarà sobretot a gaudir d'una bona salut digestiva; el de pixallits és ric en vitamina C i contribuirà a que tinguin un pèl brillant i suau; i el de fulla de cassis i bastonets de pomera els aportarà components antiimflamatoris i els entretindrà rosegant!

Un plaer pels vostres rosegadors per només 3,45€!!!

--------------------------------------------------------------------------------
Ya tenemos la nueva gama de "premios" para roedores FRIANDISE GOURMANDE, de HamiForm. Se trata de snacks saludables a base de diferentes plantas secadas y sin colorantes, conservantes, azúcares u otros ingredientes que no nos interesan para que gocen de una buena salud!

Hay 3 VARIEDADES: mezcla de hierbas (diente de león, chicoria, plantago, manzanilla, ortiga, entre otras), hojas y flores de diente de león, y hoja de cassis con tronquitos de manzano.

El de mezcla de hierbas les ayudará sobretodo a gozar de una buena salud digestiva; el de diente de león es rico en vitamina C y contribuirá a que tengan un pelo brillante y suave; y el de hoja de cassis y tronquitos de manzano les aportará componentes antiinflamatorios y los entretendrá royendo.

Un placer para vuestros roedores por sólo 3,45€!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada